Tanácsadás

Cégünk speciális szerepet foglal el az üzleti életben, hiszen gyárak, cégek, vállalkozások automatizálásával több cég is foglalkozik világszerte, viszont fejlesztéseik során a rendszerek megtervezésére, azok beszerzésére és karbantartására fókuszálnak. Ezzel ellentétben mi stratégiai szinten kapcsolódunk be a folyamatba és tanácsadói szerepkörünkben objektív látásmóddal közelítjük meg a fejlesztendő területeket.
Tanácsadási munkáink során kiemelten törekszünk a humán erőforrás és az automatizálás tökéletes egyensúlyára, melynek meghatározását a megbízónkkal együtt végezzük. Azt egyértelműen látjuk, hogy a magas hozzáadott értéket képviselő munkaerő továbbra is nélkülözhetetlen a vállalkozások életében, így a rendszerek tervezésénél és az automatizmus mértékének definiálásánál erre kiemelt figyelmet fordítunk.
A tanácsadás első lépéseként, a megbízóval történő stratégiai műhelymunkát követően, minden esetben a státusz riportot készítünk, mely komplex és egzakt térképet ad az elsőszámú döntéshozók kezébe a vállalkozás munkafolyamatainak hatékonyságáról és a legfontosabb veszélypontokról.
A státusz riport segítségével felállításra kerül a fejlesztési terv, mely mind időben, mind költségben, részletesen bemutatja az utat a vállalkozás számára a leghatékonyabb működéshez. A fejlesztési tervet egyértelműen befolyásolják az egyedi megbízói elvárások, melyek rögzítik a speciális feltételeket. A fejlesztési terv tartalmazza a költségtervet, mely lehetőséget ad a megbízó számára a fejlesztési költségek megtérülésének kiszámításához. A megtérülési számítást a megbízó kérésére cégünk is elvégzi, ebben az esetben a kalkuláció szerves része a fejlesztési tervnek.
Ezen túlmenően igény esetén a komplex fejlesztési projekt menedzselését, a kivitelezés szervezését, vagyis a fejlesztés szervezeten történő véghezvitelét is támogatjuk. Ezzel biztosítja azt, hogy a megbízónak akár egy nagyobb léptékű fejlesztés is menedzselhető legyen menedzsment erőforrás oldalról.