Gépgyártás

A Profigram magas szintű célgép tervezési, fejlesztési és kivitelezési tapasztalattal rendelkezik.
Kezdetekben tág spektrumú gyártó eszközöket és különböző automatizáltsági szintű és komplexitású célgépeket fejlesztettünk és integráltunk partnereinknél. Manapság már a legegyszerűbb kéziszerszámoktól, gyártás támogató eszközöktől (FIFO polc, szerelő asztal), fél- és teljes automata gyártó berendezésekig támogatni tudjuk a legkülönbözőbb gyártási környezetet is.
Tapasztalatainkat főként autóiparból, gyógyszeriparból és fémmegmunkáló-iparból gyűjtöttük.
Szakmai tudásunk a következő technológiák integrálásában kiemelkedő: manipuláció, szerelés, adagolás, zsírozás, préselés, stancolás, csavarozás, lézer feliratozás, EOL mérés, tömítettség ellenőrzés, folytonossági vizsgálat, magas feszültség teszt, kamera ellenőrzés, út/erő mérés stb.
Célgép építés jelenleg a kecskeméti és a kolozsvári telephelyeinken zajlik.
Igény szerint a célgép fejlesztési folyamatok külön részeit is elvégezzük, mint pl. a géptervezés vagy programozás.
A folyamat összes főbb mérnöki tevékenységét házon belül, saját mérnökcsapatunkkal hajtjuk végre, legyen szó akár Inventor vagy Eplan tervezésről, vagy akár a PLC-s vezérlés MES rendszerbe integrálásáról. Tapasztalatainknak és különleges szaktudással rendelkező mérnök háttércsapatunknak köszönhetően könnyedén kidolgozzuk egy adott feladat műszaki koncepcióját és segítünk a specifikáció elkészítésében.