Gyártás automatizálás

Bár látszólagosan vezérlők előfordulnak irányítástechnikai projektekben, a gyártás automatizálás területe ettől eltérő gondolkodásmódot igényel.
Folyamatirányítási projektekben szerzett tapasztalataink alapján, illetve partneri igények és saját műszaki érdeklődésünk hatására folyamatosan kiterjesztve a DCS tapasztalatokat léptünk előre, fejlődtünk a gyártás automatizálási területeken is, így életünk mindennapi és elengedhetetlen részét képezik ma már a Siemens TIAPortal, WinCC, Bosch Nexeed, stb… PLC vezérlések tervezése, programozása és kivitelezése, természetesen HMI megjelenítési és adatgyűjtési kiegészítésekkel.
Rendszerszemléletű gondolkozásunknak köszönhetően nem állunk meg ha a gép már működik, Ipar 4.0, MES vagy akár felhő tárhelyes (Cloud) adatgyűjtésekkel - természetesen gondosan ügyelve kiberbiztonságra – biztosítjuk a termelési adatokat a felső vezetési szintek számára.
PLC-s vezérlések sok-sok éve jelen vannak mindennapjainkban, előfordulnak szinte az összes iparágban, legyen szó autó-, gyógyszer-, vagy élelmiszeriparról. Covid-19 hatására fény derült arra, hogy a gyártósorok automatizálása, távoli elérése elengedhetetlen. Napjainkban pedig az energiahatékonyság növelési, energiafelügyeleti, adatgyűjtési módszereink nagyon népszerűek partnereink körében.
A projekt főbb mérnöki feladatait házon belül, saját mérnökcsapatunkkal oldjuk meg. A projekt zárását követően sem engedjük el partnereink kezét, igény szerinti rendelkezésre állással, távfelügyelettel segítjük az üzemeltetés folytonosságát.