Folyamatirányítás

1998-as indulásunk és ehhez kapcsolódó első projektjeink egyértelműen meghatározták jövőnket az irányítástechnika területén, így a mai napig kiemelt fontossággal és szakmai érdeklődéssel látunk hozzá ipari folyamatirányító rendszerek tervezési, kivitelezési vagy akár karbantartási feladataihoz.
Az elmúlt 20+ évben több száz lezárult alkalmazás tapasztalatai alapján, folyamatosan képzett, saját mérnökcsapatunkkal vállaljuk komplex Scada, PLC és DCS rendszerek teljes körű megvalósítását, az üzembe helyezést követő karbantartásig, és rendelkezésre állásig. Otthon vagyunk olaj-, gáz-, gyógyszer- vagy vegyipari területeken, de számtalan esetben bizonyítottunk már erőművi környezetekben is legyen szó normál vagy akár robbanásveszélyes EX alkalmazásról.
Csapatunk több neves és elismert gyártó kiemelt rendszerintegrátora, így az adott feladatra több alternatívát tudunk ajánlani a vevők teljes szempontrendszerének figyelembevételével. Különleges és sokoldalú tudásunk segítségével könnyedén integráljuk egységes rendszerbe többféle gyártó több helyről származó termékeit (Emerson deltaV, Siemens PCS7, Valmet DNA …) műszereit és berendezéseit, legyen szó akár Profinet vagy Foundation™ Fieldbus felületekről.
A technológia agya és idegrendszere az irányítástechnikai rendszer. Az idegszálak borzolásában és helyreigazításában is várjuk régi és leendő partnereink megkeresését, hogy valódi alkalmasságunkról tanúbizonyságot tehessünk.