ERGO+LEOVISION fejlesztő és terápiás célú eszközcsalád kifejlesztése a ProfiGram Kft.-nél

A projekt célkitűzése forradalmasítani az összetett irányítási munkákat végző operátorok alkalmassági vizsgálatát és képzését, pszichofiziológiai fókuszú tréninggel, amint modern szimulátori eszközökkel, szenzorokkal és 3D-s technológiákkal támogatunk.

Ezáltal növekszik a kritikus infrastrukturális létesítmények kezelőinek katasztrófa elhárító és megelőző képessége, a mindennapjaink biztonsága valamint a kezelők életminősége.

A PRO-ErgoVISION rendszer egy munkahatékonyság-mérő és fejlesztő rendszer, mely az információ-befogadóképességet teljes részletességében és komplexitásában vizsgálja.

Kiemelkedő újítás, hogy képes egy pillanatnyi információfeldolgozási és végrehajtási képesség tesztet készíteni, továbbá egyes speciális területeken fejlesztési feladatokat végezni, amelyeknek hatékonyságát is teszteli.

A tesztek adataiból következtetni lehet egy feladatmegoldási igény következtében fellépő figyelmi, összpontosítási, figyelemmegosztási, monotónia tűrési, továbbá az ezekre alapuló döntésképességi, precizitás és hibakeresési ill. stressztűrő képességbeli értékeket, amelyek alapvetően befolyásolják a személyek tanulási és munkavégzési hatékonyságát.

A mérési eredményeknek köszönhetően hatékonyan szűkíthető az a terület, amely a személyek személyes tanulási és munkavégzés hatékonyságát leginkább kritikusan érintik.

Projekt kezdése: 2016. szeptember 1.
Pályázat címe: ERGO+LEOVISION fejlesztő és terápiás célú eszközcsalád kifejlesztése
Pályázati nyilvántartási szám: GINOP-2.1.1-15-2015-00215
Konzorcium vezető: Profigram Kft.
Konzorciumi tagok: Argus Optik Kft., 3D FOR ALL Kft.
Támogatás összege: 533,66 millió Forint
Támogatás mértéke: 68,89 %
A projekt befejezése: 2018.12.31.